Πέμπτη 26 Μαΐου 2016

Πανελλήνια ιππική συνάντηση στον Βόλο

Πανελλήνια ιππική συνάντηση στον Βόλο

26 Μαΐου 2016, 12:37
aloga
Ο Ιππικός Αθλητικός Σύλλογος Βόλου «Οι Κένταυροι» διοργανώνει την 1η πανελλήνια ιππική συνάντηση Βόλου «Κενταύρων Διαδρομές» που θα πραγματοποιηθεί στον Βόλο στις 28 και 29 Μαΐου. Το διήμερο θα περιλαμβάνει δράσεις, ώστε να φέρει κοντά το άλογο στους κατοίκους της πόλης του Βόλου και όχι μόνο.
Το Σάββατο στις 5 το απόγευμα θα πραγματοποιηθεί διαδρομή 6 χλμ. στην παραλία του Βόλου και στο λιμάνι, στις κεντρικές οδούς Αργοναυτών, Ιάσονος και Δημητριάδος. Η πρωτοτυπία αυτής της δράσης είναι ότι για πρώτη φορά θα παρελάσουν ζωήλατες άμαξες στην παραλία και στους κεντρικούς δρόμους με τη συμμετοχή ιππέων από όλη την Ελλάδα.
Για τους φυσιολάτρες ιππείς θα γίνει μια διαδρομή 21 χλμ. ελεύθερης ιππασίας από Φυτόκο προς Λέσχιανη στον Άγιο Θανασάκη την Κυριακή το πρωί. Στόχος της συνάντησης είναι η διατήρηση της ιππικής παράδοσης στην περιοχή της Θεσσαλίας, να γνωρίσουν μικροί και μεγάλοι την ομορφιά της αμαξοδήγησης, την αθλητική ιππασία, να έρθουν κοντά με το άλογο γιατί το άλογο μας ενώνει, όπως αναφέρει.
πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου